Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > EKSTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BILLUND JAGTFORENING Tirsdag Den 30 April 2019 kl. 19.00

EKSTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BILLUND JAGTFORENING

Dato:           Tirsdag Den 30 April 2019 kl. 19.00

Sted:            Jægerly

AGENDA

Som det blev nævnt på seneste ordinære Generalforsamling har BJF´s bestyrelse arbejdet videre med planerne om at fusionere sammen med GJF. Dette af den primære grund, at ingen ønsker at deltage i største delen af foreningens aktiviteter og at bestyrelsen har mere end svært ved at samle det nødvendige antal medlemmer.

Der har været afholdt et møde mellem BJF og GJF´s bestyrelser, i Lynghytten i Grindsted og stemningen er positiv og der ses gode fordele hvert sted. GJF har et væsentlig større udbud af aktiviteter og mange af disse foregår i forvejen i et samarbejde de 2 foreninger imellem.

Næste skridt i denne proces er derfor at indkalde til denne Ekstraordinære Generalforsamling for at høre Generalforsamlingen om denne ønsker dette tilendebragt.

For at kunne gennemføre fusionen og dermed sammenlægge de 2 foreninger kræves der at 2/3 af de fremmødte på denne Ekstraordinære Generalforsamling stemmer for.

Det anbefales derfor at der gives møde og at din stemme tæller med.

1. Fusion af BJF ind i GJF ved skriftlig afstemning

Processen er:

1. a.       Afholde Generalforsamling i BJF
  2. b.       Afholde Generalforsamling i GJF
  3. c.       Afholde NY Generalforsamling i den fusionerede forening

i.      Indsende nye:

1. 1.       Vedtægter
  2. 2.       Navn
  3. 3.       Nummer

Til Dansk Jægerforbund.

Billund Jagtforenings Bestyrelse

EKSTRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BILLUND JAGTFORENING

Dato:           Tirsdag Den 30 April 2019 kl. 19.00

Sted:            Jægerly

AGENDA

Det anbefales derfor at der gives møde og at din stemme tæller med.

1.       Fusion af BJF ind i GJF ved skriftlig afstemning

Processen er: