Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder > Så starter vi igen på riffelbanen, læs retningslinjerne på forsiden inden du kommer, der er krav om tilmelding

NYT - så starter Riffelbanen i Frodeslund igen, 1. Skydning onsdag d 29/4, og derefter 6/5 og 13/5-2020 fra kl 17.00-21.00

 

Grundet Coronakrisen skal vi styre antallet af skytter, der er på banen ad gangen, derfor skal i tilmelde jer til en skydetid på forhånd.

 

Vi kan kun havde 3 skytter per hold, pga. afstandskrav på 2m til andre skytter.

 

En skydning er på 30 min, hvor hver skytte har 2 skiver at beskyde, der markeres som sædvanlig ved at gå frem til skiverne, der kan nåes omkring 3 serie per skydning.

 

Der kan ikke ydes fysisk hjælp til indstilling af kikkert etc., men der kan gives en mundtlig vejledning til skytte-selvhjælp.

 

Der betales 30 kr per person, INGEN kontanter, kun MobilePay kan bruges. Hver skytte kan booke Max 2 x 30min samme dag.

 

Efter hvert hold udlufter/rengører vi banen og er derefter klar til det næste hold. Der vil være håndsprit til rådighed. 

 

Der er ingen salg af drikkevarer eller pølser etc, og ingen ophold i huset, skytter venter udenfor og bliver kaldt ind i hold. Vi vil henstille til at man kommer til bestilt skydetid og kører igen umiddelbart efter skydningen. 

 

Hvis man ikke føler sig helt rask, beder vi om at man ikke møder op!

 

Se også generel info fra Sundhedsstyrelsen.

 

Tilmelding og betaling : send SMS til Kim Rasmussen på 2922 8969 med ønsket skydetid og betal Mobilpay til samme nummer efter bekræftelse af skydetid er sendt retur. 

 

Mvh Skydeudvalget, BJF