Du er her. #1 - Foreningswebsite > Ung og Ny jægere

INFORMATION :

På www. facebook.com har vi oprettet en gruppe som hedder Billund kommune ny-ungjæger,
hvor der bliver lagt billeder ud og også vider givet informationer.

Ungjægerne

Vi vil gerne gøre opmærksom på at der er en forening for jægere under 25 år
og jægere, som max. har haft jagttegn i tre år. De kan tilbyde forskellige arrangementer og jagter til fornuftige priser.
Se mere på www.billundjagtforening.dk
og kontakt Billund Kommunes ny- & ungjægere på tlf. 40927746 -
20760267 - ungjagere@hotmail.com

Jagttegnskursus

Efter en god suces, blever der igen til foråret 2018 tilbudt jagttegnskursus for kommende jægere. Kurset vil strække sig over 10 undervisningsaftener, med det teoretiske pensum efterfulgt af 3-4 aftener på skydebanen med afstandsbedømmelse og skydning.

Kim Lassen vil stå for undervisningen.

Undervisningen vil foregå onsdag aften fra kl. 18:30 i vort klubhus på Båstlundvej 7 i Billund. Første undervisningsaften bliver onsdag den 24 januar 2018.

Prisen for kurset er 3800 kr. og dækker såvel undervisningsmaterialer som undervisning.

Tilmelding er nødvendig, og skal ske senest den 3. Januar 2018 til Kim Lassen på telefon 27731731.

SE ydeligere under fanebladet i venstre side    "Jagttegns kursus"