Se  her ..... Der skal leges og skydes lidt sjove specielt flyvende lerduer.

lerduer.png

Vi har lejet  Krikand banen i Vorbasse. D. 8/10 fra kl 16:00

Det koster ca 80 kr. pr omgang hvis du køber både duer og patroner.

Der er mulighed for dagens ret fra Vorbasse Kro. Pris ca. 100 - 150 kr,-

Tilmelding og bestilling af mad skal ske til Helge på tlf. 30134097 senest 4. oktober.

bestyrelsen

Drivjagt for medlemmer hos Mads Pelsø..   se her....

Foreningen har igen i år  fået arrangeret en Drivjagt for medlemmer. Hos Mads Pelsø på Høllund Søgård Nord, Rugbjergvej 58. Vorbasse.

Det bliver lørdag d. 8 januar kl. 0900.

Der må skydes hundyr og kalve samt spidshjort. Kødet kan købes til 20.- kr. pr. kg.

Der er plads til 10 - 12 skytter.  Efter først til mølle princippet.

Du bestemmer selv menuen. Da du selv skal medbbringe en madpakke.

Prisen for jagten er 1250,- kr.

Din plads er garanteret, når du  tilmelder dig ved Helge på tlf.30134097 får ok og derefter indbetaler de 1250,-

skydebane_i_brug_2.jpg

skydebane_i_brug_1.jpg

COVID19

NYT - så starter Riffelbanen i Frodeslund igen, 1. Skydning onsdag d 7/4, og derefter 14/4 og 21/4-28/4 og 5/5  og sidste aften d 12/5  2021 fra kl 17.00 til solen går ned. Dog senest kl. 2100

Grundet Coronakrisen skal vi styre antallet af skytter, der er på banen ad gangen, derfor skal i tilmelde jer til en skydetid på forhånd.

Vi kan kun havde 3 skytter per hold, pga. afstandskrav på 2m til andre skytter.

En skydning er på 30 min, hvor hver skytte har 2 skiver at beskyde, der markeres som sædvanlig ved at gå frem til skiverne, der kan nåes omkring 3 serie per skydning.

Der betales 30 kr per person , MobilePay kan bruges. Betales der med kontanter, SKAL disse være aftalte.

Hver skytte kan booke Max 2 x 30min samme dag.

Efter hvert hold udlufter/rengører vi banen og er derefter klar til det næste hold. Der vil være håndsprit til rådighed.

Der er ingen salg af drikkevarer eller pølser etc, og ingen ophold i huset, skytter venter udenfor og bliver kaldt ind i hold.

Hvis man ikke føler sig helt rask, beder vi om at man ikke møder op!

Mvh Skydeudvalget, BJF