Se  her ..... Der skal leges og skydes lidt sjove specielt flyvende lerduer.

lerduer.png

Vi har lejet  Krikand banen i Vorbasse. D. 8/10 fra kl 16:00

Det koster ca 80 kr. pr omgang hvis du køber både duer og patroner.

Der er mulighed for dagens ret fra Vorbasse Kro. Pris ca. 100 - 150 kr,-

Tilmelding og bestilling af mad skal ske til Helge på tlf. 30134097 senest 4. oktober.

bestyrelsen

Drivjagt for medlemmer hos Mads Pelsø..   se her....

Foreningen har igen i år  fået arrangeret en Drivjagt for medlemmer. Hos Mads Pelsø på Høllund Søgård Nord, Rugbjergvej 58. Vorbasse.

Det bliver lørdag d. 8 januar kl. 0900.

Der må skydes hundyr og kalve samt spidshjort. Kødet kan købes til 20.- kr. pr. kg.

Der er plads til 10 - 12 skytter.  Efter først til mølle princippet.

Du bestemmer selv menuen. Da du selv skal medbbringe en madpakke.

Prisen for jagten er 1250,- kr.

Din plads er garanteret, når du  tilmelder dig ved Helge på tlf.30134097 får ok og derefter indbetaler de 1250,-

Hårvildt

Skipperlabskovs_billede.jpg

Ungarsk   vildt  suppe                                                            ungarnsk_vildt_suppe.jpeg

Opskriften er til 8 personer og bliver kun bedre at at stå i køleskabet til dagen efter. Derudover er det også en skøn og hurtig ret at have liggende i fryseren.

Ingredienser

• Ca. 1,2 kg rådyr kød (  bov, hals, etc.)
  • 3 løg
  • 6 fed hvidløg
  • 2 hele chili ( hakkes med kærner og alt )
  • 3 spsk. (ca. 25 g) sød paprika
  • 3 tsk. stærk paprika
  • 1 spsk. stødt spidskommen
  • 16-20 hele sorte peberkorn eller kværnet peber svarende til mængden
  • 2 dåser tomatkoncentrat (14 g)
  • 2 ds. hakkede tomater
  • 2 liter vand
  • 4 laurbærblade
  • 3 røde peberfrugter
  • 4 gulerødder
  • 1 kg kartofler

Tilberedning

1. Puds kødet af og skær det i grove tern og pil og hak løg og hvidløg.
  2. Rist de hele peberkorn og spidskommen af på en tør panden, lad dem køle lidt af og pulveriser det i en morter sammen med 1 birds eye chili.
  3. Varm en stor støbejernsgryde op og brun kødet godt af over flere omgange, så det får en fin stegeskorpe.
  4. Sauter derefter løg og hvidløg og tilsæt så alle krydderierne, tomatkoncentrat, hakkede tomater, vand og laurbærblade. Lad det koge op, skum godt af og sæt gryden i en 150 grader varm ovn med låg på.
  5. Lad gryden stå og hygge sig i ovnen hele dagen (min. 2-3 timer) – jo længere, jo bedre.
  6. Gulerødder, kartofler og peberfrugt ordnes, skæres i grove tern og tilsættes ca. 1 time før servering.
  7. Smag til med salt og peber og server suppen rygende varm med stearinlys på bordet. Spis evt. et godt brød til.