Se  her ..... Der skal leges og skydes lidt sjove specielt flyvende lerduer.

lerduer.png

Vi har lejet  Krikand banen i Vorbasse. D. 8/10 fra kl 16:00

Det koster ca 80 kr. pr omgang hvis du køber både duer og patroner.

Der er mulighed for dagens ret fra Vorbasse Kro. Pris ca. 100 - 150 kr,-

Tilmelding og bestilling af mad skal ske til Helge på tlf. 30134097 senest 4. oktober.

bestyrelsen

Drivjagt for medlemmer hos Mads Pelsø..   se her....

Foreningen har igen i år  fået arrangeret en Drivjagt for medlemmer. Hos Mads Pelsø på Høllund Søgård Nord, Rugbjergvej 58. Vorbasse.

Det bliver lørdag d. 8 januar kl. 0900.

Der må skydes hundyr og kalve samt spidshjort. Kødet kan købes til 20.- kr. pr. kg.

Der er plads til 10 - 12 skytter.  Efter først til mølle princippet.

Du bestemmer selv menuen. Da du selv skal medbbringe en madpakke.

Prisen for jagten er 1250,- kr.

Din plads er garanteret, når du  tilmelder dig ved Helge på tlf.30134097 får ok og derefter indbetaler de 1250,-

Supper

Fasansuppe – Royal Game Soup

Til 6 personer

1 Fasan, flået, alternativt 2 fasaner u/brystfilletter (de kan så bruges forsigtigt stegt på panden)

2 små gulerødder

2 løg

2 fed hvidløg

25 g smør

25 g olie

1 tsk. timian

1 tsk. rosmarin

½ tsk. Peber

Salt

1 dl tomarkonc.

2 liter lys bouillon (alternativt 2 l vand med fire hønse-bouillonterninger)

2 dl piskefløde

1 dl tør sherry, alternativt madeira (sherry er bedst)

Skær gulerødder i skiver, hak løg og hvidløg og svits i sydende smør og olie i suppegryden. Tilsæt krydderier, tomatkonc. og fasanen, og lad det snurre yderligere ca. 10 min.

Hæld bouillon ved og lad det koge sagte ca. 45 min. Tag fasanen op, pil kødet fra benene og skær i små stykker.

Si suppen, hæld den siede suppe tilbage i gryden, tilsæt fasankødet, piskefløden og sherry, smag til med salt. Gib grøntsagerne til hunden.

Serveres så varm som muligt.

Server evt. flutes, kuvertbrød eller tilsvarende til. Suppen kan evt. legeres med nogle æggeblommer, 2-4, rørt op i fløden, men så må suppen ikke koges op efter tilsætning, kun varmes forsigtigt.

.