Se  her ..... Der skal leges og skydes lidt sjove specielt flyvende lerduer.

lerduer.png

Vi har lejet  Krikand banen i Vorbasse. D. 8/10 fra kl 16:00

Det koster ca 80 kr. pr omgang hvis du køber både duer og patroner.

Der er mulighed for dagens ret fra Vorbasse Kro. Pris ca. 100 - 150 kr,-

Tilmelding og bestilling af mad skal ske til Helge på tlf. 30134097 senest 4. oktober.

bestyrelsen

Drivjagt for medlemmer hos Mads Pelsø..   se her....

Foreningen har igen i år  fået arrangeret en Drivjagt for medlemmer. Hos Mads Pelsø på Høllund Søgård Nord, Rugbjergvej 58. Vorbasse.

Det bliver lørdag d. 8 januar kl. 0900.

Der må skydes hundyr og kalve samt spidshjort. Kødet kan købes til 20.- kr. pr. kg.

Der er plads til 10 - 12 skytter.  Efter først til mølle princippet.

Du bestemmer selv menuen. Da du selv skal medbbringe en madpakke.

Prisen for jagten er 1250,- kr.

Din plads er garanteret, når du  tilmelder dig ved Helge på tlf.30134097 får ok og derefter indbetaler de 1250,-

mårhund.JPG

Følg linket her nedenfor til facebook siden , for mårhundebanden Billund kommune

Mårhunde: Gravjagt 2021:
Med coronarestriktioner osv. har Jakob Arnbjerg og jeg besluttet at vi IKKE afholder den store grav reguleringsdag den 28-02-2021, vi mener ikke det
giver mening at afholde når ikke det sociale og erfaringersudvekslings delen mangler ??

Istedet håber vi at være på samme niveau 2022, som i år? Spred gerne, så ingen planlægger forgæves.
Men det skal ikke give mårhundene fred i gravene, så har i nogle grave i gerne vil have kigget efter, men ingen gravgående hund så skriv eller kontakt
os, så har vi flere dygtige hunde og føre at videre fordele til?? skriv på FB
eller ring 28510581, så er hjælpen og en hund nær.

Har man har gravgående hund og gerne vil afsted, så læg da en kommentar så kan folk følge med i mulighederne for hjælp.?
/Karsten Klint, Ansager