Riffeljagt i Fromseier d 25. Oktober 2020:

Medlemmer af GJF og BJF har igen i år mulighed for at deltage i en foreningsjagt. Vi tilbyder en jagtdag den 25. oktober 2020 i Fromsseier Plantage mellem Hejnsvig og Vorbasse.

Igen i år bliver der tale om trykjagt med riffel, som den vi har haft de sidste par år Der er er plads til 15 skytter.

Skoven stiller selv med hundefolk til at trykke såterne igennem.

Jagterne starter med morgenkaffe kl. 8.00 og slutter med smørrebrød fra Hovborg kro ca. kl. 13

Prisen bliver 1600 kr.

Tilmeldingen til Finn Lauridsen

Ved tilmeldingen skal oplyses navn, telefonnummer og forening (BJF eller GJF). Når tilmeldingen er accepteret vil du få besked og betaling skal ske for at tilmeldingen er noteret endeligt.

Betaling til 7702 1068226 GJF’s konto i Sydbank eller mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening

På telefon: 40 41 75 15

På e-mail:elinst.finn@gmail.com

INFORMATION :

På www. facebook.com har vi oprettet en gruppe som hedder Billund kommune ny-ungjæger,
hvor der bliver lagt billeder ud og også vider givet informationer.

Ungjægerne

Vi vil gerne gøre opmærksom på at der er en forening for jægere under 25 år
og jægere, som max. har haft jagttegn i tre år. De kan tilbyde forskellige arrangementer og jagter til fornuftige priser.
Se mere på www.billundjagtforening.dk
og kontakt Billund Kommunes ny- & ungjægere på tlf. 40927746 -