Jagttegnskursus

jagttegn.jpg

Efter en god suces, bliver der igen til januar og hen i foråret 2023 tilbudt jagttegnskursus for kommende jægere. Kurset vil strække sig over 10 undervisningsaftener, med det teoretiske pensum efterfulgt af 3-4 aftener på skydebanen med afstandsbedømmelse og skydning.

Kim Lassen vil stå for undervisningen.

Undervisningen vil foregå onsdag aften fra kl. 18:30 på plougslundvej 183, 7190 Billund.

Første undervisningsaften bliver onsdag den 25 januar 2023.

Prisen for kurset er 3800 kr. og dækker såvel undervisningsmaterialer som undervisning.

Tilmelding er nødvendig, og skal ske senest den 5. Januar 2022 til Kim Lassen på telefon 27731731.

Tilmeldingen er førtst gældende, når beløbet er indbetalt.

Så er datoen fastsat til Riffeljagten hos Mads Pelsø.

JAGT MADS PELSØ 1.jpgJesper døbes.jpg

Det bliver i år d. 29/1 -2022 . kl. 0900.

Vi mødes kl 0900  til fælles  parole. Hvorefter  vi fbliver kørt ud terænet til vores pladser.

Her sidder vi ca. 3 timer hvorefter vi bliver hentet igen, sammen med vores forhåbentlig skudte vildt.

Prisen for jagten er 1250,- og der er plads til 10- 12 personer.

Timelding  og betaling skal ske til Helge Jensen på tlf.  30134097

Pladsen er først din, når der er betalt.

Andejagt Ribe 2022:

Billund og Grindsted jagtforeninger har lejet stykket med et samlet areal på ca.
48 ha. ved Farup vest for Ribe - ikke langt fra Kammerslusen.
Ved rette vejrforhold er der mulighed for at skyde både ænder, gæs og bekkasiner, hvorimod hårvildt og hønsefugle ikke indgår i jagtlejen. De seneste to år har der været regulering af bramgæs inkluderet i andekortet.
Tilladelse til regulering af Bramgæs skal printes og medbringes, eller kunne fremvises digitalt på mobil enhed.
Link til reguleringstilladelse findes længere nede af siden.

Et årskort koster 500 kr. og gælder for en hel sæson (1.september 2022- 31.januar 2023).

Årskort/gæstekort kan købes hos Lars Bjerregaard Nielsen og Kim Lassen.
For begge gælder at der inden lige skal ringes for at aftale mødetidspunkt.
Betaling til mobilepay 46352 Grindsted Jagtforening eller kontant hvis det er eneste mulighed.

Lars træffes på 2032 0622 og bor Trehøjevej 12 i Grindsted

Kim træffes på 2773 1731 og bor Plougslundvej 183 i Billund
Årskort sælges kun til medlemmer med lokal tilknytning til Billund og Grindsted jagtforeninger.

Der skal gives tilbagemelding om nedlagt vildt når sæsonen er forbi.

andejagt.jpg

HUSK at vi har WE HUNT kort over området

Til vores andejagt i RIBE, har vi oprettet området på APP " WE HUNT " med tilslutningskode VSY236

Download APP'en "WE HUNT"

Når du har oprettet dig som bruger, går du til næste step.
I venstre side har du under dit NAVN adgang til ANGIV KODE
Derefter  indskriver du tilslutningkoden, som er skrævet ovenfor.
Nu har du adgang til kortet.

Screenshot_20220122-150055_WeHunt.jpg

jagt hos Kim eskildsen 2020.jpg

Denne Jagt er udsolgt

Billund Jagtforening inviterer igen i år sine medlemmer til haglbøssejagt hos Kim Eskildsen i Okslund mellem Vorbasse og Hovborg

d. 12 november 2022.

Der er tale tale om primært fuglejagt (+ ræv/hare).

Dagens program: Morgenmad kl. 08.30, dernæst et par såter, snack pause herefter. Jagt igen, og efterfølgende parade samt frokost.

Forventet pris: 1.600,-/ deltager. Tilmelding til Helge S. Jensen på tlf. 30134097

Meld jer til og få en spændende dag på et vildtrigt terræn

Med venlig hilsen Jagtudvalget

jagt kim eskildsen.jpg