Vi har modtaget en historie direkte fra vores heldige vinder af bukkejagten 2024:

Der blev skænket og afholdt af Kim og Fie Eskildsen på Roligheden.

Ny jæger bukkejagt:

Jeg var så heldig at vinde en lodtrækning på en ny jæger bukke jagt. Ved BJF.

Jeg kom ud til kim søndag d. 19/5 efter aftale med ham. Der blev taget godt i mod af kim og Fie kl. 4.30 om morgen. Vi fik en lille snak om hvad der skulle ske i løbet af dagen.

Så gik vi ud mod skydetårn, på turen ud til tårnet skete der nogle vilde ting, der var et rådyr der løb lige ud foran os.

Men hun så os ikke med den fart hun hade på, vi stod stille i et minut eller to så var vi sikker, vi gik så vider og lige plus kan vi høre, at nu går hun rundt og smaller,

hun gik ca. 300 m rundt efter os.

Da vi kommer hent til tårnet bliver vi nødt til at stå helt stille for der stod en kronhind ind for 100m afstand og spiste ligt morgenmad, efter hun var gåder ind i noget tæt krat, kom hinde den sure rå ud i gen. Desværre kom der ikke en buk denne flotte morgen, men mænds vi sidder i tårnet, kommer der 3 stk. kron hjorte ud og grasser lig foran tårnet vi sider i. sikken en fed oplevelse.

Vi bliver enig om at prøve igen om aften. Her ville kims søn Sune prøve at være jagt guide for mig. Vi gik hænd til tårnet, hvor vi sad i et times tid.

Herefter prøvet vi at pyrse lidt rundt. Det var en maget varm aCen så det eneste vi så var en rå og en masse herre og fasaner. Desværre ikke bukken.

Da solen kik ned gik vi hjem og snakkede til midnat. Tak for en hyggelig dag.

Knæk og bræk

Cecilie Antomine Støvring

Jagt roligheden 2.jpgJagt roligheden 1.jpg

Jagtforeningen ønsker Cecilie tillykke med Lodtrækningen og oplevelsen og Tusind tak til Kim og Fie Eskildsen.

Haglbøssejagt hos Kim Eskildsen 30. november 2024

Jagt på roligheden billede.jpg

Parade fra 2023 ses herover.

Billund Jagtforening inviterer igen i år sine medlemmer til haglbøssejagt hos Kim og Fie Eskildsen i Okslund mellem Vorbasse og Hovborg.

Vi mødes på Roligheden Lørdag d. 30 november kl. 0830

Der er tale tale om en fuglejagt.  ( Ænder, Fasaner, Snepper )  . Forventet afskydning 50-60 stk. vildt

Dagens program:

Morgenmad kl. 08.30

Dernæst et par såter så en lille snack pause. Herefter fortsætter vimed jagten.

Til sidst afslutter vi med parade samt frokost.
 pris: 1.850,-/  per deltager inkl. Fie´s lækre forplejning. Der er 12 pladser efter først til mølle princip.

Vildtet tilfalder alle deltagere.

Tilmelding til Helge S. Jensen på tlf. 30134097

Meld jer til og få en spændende jagtdag på et meget vildtrigt terræn

Med venlig hilsen Jagtudvalget

Nyhedsoversigt

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

26. apr. 2024
Infiltret dåhjort fundet død medio april 2024 i skovområde nord for Klemensker
25. apr. 2024
27 riffeljægere deltog i arrangementet blyfri dag på Raghammer d. 25-4-2024
8. apr. 2024
Der blev vist flot hundearbejde ved SJD´s forårsmarprøver i weekenden d. 6 og 7 april 2024
18. mar. 2024
Orla Hansen er kredsens nye hovedbestyrelsesmedlem.
6. feb. 2024
Stort fremmøde til Jægerrådsmødet d. 5-2-2024 i Nyvest Centret. Over 80 af kredsens medlemmer var mødt frem. Orla Hansen Allinge, indstillet til nyt HB medlem, som afløser for Henrik Frost Rasmussen
15. jun. 2024
DJ havde i går fredag taget initiativ til en debat om havfuglene og ikke mindst havets tilstand. Efter debatten stod det klart, at der næppe findes et kvikfix til at sikre denne vigtige gren af den danske jagtkultur. Dog var der enigh…
14. jun. 2024
På Folkemødet deltog DJ's jagtfaglige chef i en debat om biodiversitet og hvem der egentlig holder øje med, hvordan det står til i naturen.
14. jun. 2024
DJ's debat på Folkemødet om mental sundhed, og ikke mindst forebyggelse af stress, blev en stor succes. Bl.a. fortalte Jakob Ellemann-Jensen om hvordan han brugte naturen aktivt, da han selv blev ramt af stress.
14. jun. 2024
Det, vi deler på sociale medier, påvirker, hvordan ikke-jægere opfatter jagt og jægere. Derfor har vi et ansvar for at bidrage til en positive formidling. Hvordan gør vi det?
13. jun. 2024
Trods opdatering af den europæiske landbrugslov, som bl.a. fjerner krav om fire pct. ikke-produktive arealer, ønsker Danmark ikke at følge trop. DJ kvitterer med ros.